reiger-wit-50NIEUWS

Dankjewel!

Afgelopen zondag zijn we rond 6.00 uur begonnen met het opbouwen van de kramen van onze jaarlijkse vlooienmarkt. Niet veel later kwamen de eerste vrachtwagens met waardevolle spullen, die een tweede of misschien wel zevende leven verdienden de straat inrijden. Rond 10 uur zijn we in stralend weer begonnen met de verkoop, en met succes. De vlooienmarkt was zeker in de ochtend druk bezocht en we hebben maar weinig bezoekers gesignaleerd die met lege handen de markt verlieten.
Wij bedanken alle kopers en kijkers die afgelopen zondag onze vlooienmarkt hebben bezocht. Daarnaast willen we graag iedereen bedanken die geheel belangeloos waardevolle spullen en schatten beschikbaar heeft gesteld die wij konden verkopen tijdens onze vlooienmarkt. Vele items en spullen vonden weer van eigenaar in Zijtaart, maar ook ver daar buiten.
Het uitstekende weer heeft er zeker aan bijgedragen dat we weer een geweldige opbrengst hebben behaald. Met deze opbrengst kunnen we weer verschillende carnavaleske activiteiten organiseren! Natuurlijk bedanken we ook alle leden en vrijwilligers die hebben meegeholpen aan ‘t klaarzetten, verkopen en opruimen van de vlooienmarkt! Er is afgelopen weekend weer geweldig veel werk verzet en zonder al deze hulp was dit nooit gelukt!

Agenda

juli
27

za 27 juli 2024 08:30 - 09:00

aug
31

za 31 aug 2024 08:30 - 09:00

Contact & Info

reiger-wit-80Pastoor Clercxstraat 17

5465 RD Zijtaart

 

contactformulier

 

 facebook