reiger-wit-50COMMISSIES

Jeugdcommissie

Hoi,
Wij zijn de jeugdcommissie van CV De Reigers.
Ons hoofddoel is het organiseren van carnavalsactiviteiten voor de jeugd uit Zijtaart.
Ons programma begint zaterdag na het 11 11 bal, waar de nieuwe grote Prins bekend is gemaakt. Tijdens de jeugdonthulling wordt eerst afscheid genomen van onze huidige/oude jeugd. Daarna wordt er een spelletjescompetitie gehouden, waarbij de winnaars de nieuwe jeugdprins en jeugdprinses worden. Zij kiezen zelf hun adjudanten. Daarna wordt er geloot voor jeugdraad van 11 en de nar. Een week later volgt er dan de receptie ter ere van dit zestiental. Een druk bezochte receptie waar o.a. familie, vrienden, clubs en buitendorpse verenigingen hun felicitaties komen overbrengen. Een dag later gaan we op receptie bij onze grote prins en adjudant.
In de periode van half november tot aan carnaval bezoeken we samen met de roze dansmariekes en jeugdkapel Toeternietoe de vele gezellige jeugdrecepties in de regio.
En dan is het voor de jeugd eindelijk carnaval. 4 Dagen hossen met heel Zijtaart. Op vrijdagochtend vieren we samen met school het school carnaval. Op zaterdag beginnen we met de optocht en daarna de prijsuitreiking. Dan is er 's avonds de jeugddisco. ‘s Zondags heel vroeg uit de veren voor de carnavalsmis en 's middags naar Veghel om daar de optocht te rijden. Op maandagmiddag is er de talentenshow/carnavalsmiddag in het dorpshuis en op dinsdagavond sluiten we omstreeks 21.00 uur het jeugdcarnaval af. Dan zit carnaval er helaas weer op.
Achter de schermen werken we dan weer aan het programma van het nieuwe carnavalsseizoen.
Wij staan al weer te popelen om aan het nieuwe seizoen te beginnen.
Dit vieren we natuurlijk ook met de jeugd, want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Alaaf!

De jeugdcommissie bestaat uit:

  • Monique Coppens
  • Rianne Dingemans Wierts
  • Aniek van der Heijden
  • Stan van Hoof
  • Sebastiaan Peters
  • Frens van der Zanden

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden

Contact & Info

reiger-wit-80Pastoor Clercxstraat 17

5465 RD Zijtaart

 

contactformulier

 

 facebook