reiger-wit-50NIEUWS

Vlooienmarkt CV de Reigers

Zondag 21 mei organiseert carnavalsvereniging De Reigers weer haar jaarlijkse vlooienmarkt.
Om veel handel aan te kunnen bieden gaan we wederom huis-aan-huis spullen ophalen en wel op de volgende dagen.

Woensdagavond 17 Mei vanaf 18.00 uur:
Hoolstraat, Leinserondweg, Pater Vervoortstraat, Pastoor Clercxstraat vanaf Autocentrum Van der Heijden richting het kanaal, Doornhoek, De hemel, Corsica, Hoge en Lage Biezen.

Vrijdag 19 Mei vanaf 18.00 uur:
Pastoor Clercxstraat vanaf H vd Heijden richting Zondveldstraat, Korenmolenweg, Zondveldstraat, Jekschotstraat t/m Heihoef, Jekschot, Het Gerecht, Heisteeg, Erpsesteeg, Spierbos, Krijtenburg, Zijtaartseweg, Weievenseweg, Biezendijk, Logtenburg, Laarsweg, Kempkes (ook langs A50)

Zaterdag 20 Mei vanaf 09.00 uur:
Centrum Past. Clercxstraat, Rudebroeck, De Voortstraat, Mr. Van de Venstraat, Keslaerstraat, Past. Kampstraat, Bresser, Boskamp, Grootveld en Reibroekstraat.
Vanaf cafe Kleijngeld tot aan autocentrum vd Heijden wordt zondagochtend geladen

Wij verzoeken u deze spullen niet aan de weg te zetten. De leden van de carnavalsvereniging zullen huis-aan-huis aanbellen. Zo hopen we te voorkomen dat de handel al is verdwenen voor hij bij ons op de markt komt te staan.

De carnavalsvereniging moet zelf de stortkosten betalen. Daarom vragen wij u beleefd geen waardeloze, kapotte en volstrekt onbruikbare spullen aan te bieden. Ook t.v.-toestellen, koelkasten, diepvriezers, betontegels, betonramen, wc-potten, bureaustoelen, wastafels en bankstellen en matrassen en videobanden cd`s worden door de carnavalsvereniging niet meegenomen. Toch blijft er nog voldoende over wat u niet meer gebruikt maar wat voor anderen nog waardevol kan zijn. Denk o.a. eens aan boeken, speelgoed, laarzen, schaatsen, glaswerk, curiosa, bloemen enz. enz. Als u alles inpakt in stevige dozen kunnen wij voorkomen dat de spullen al stuk zijn voor ze een nieuwe eigenaar gevonden hebben.

Ruimt dus nu allen uw zolders en garages op zodat we de overtollige spullen bij u op kunnen komen halen.
De vlooienmarkt op zondag 21 mei van 10.00 uur tot 14.00 uur is nog een echte ouderwetse vlooienmarkt. Je kan er nog snuffelen tussen de spullen die staan uitgestald op de kramen of die nog in dozen zitten. Een bezoekje aan de Zijtaartse vlooienmarkt is daarom supergezellig en zeker de moeite waard.

Agenda

mrt
2

za 02 mrt 2024 13:30 - 16:00

mrt
30

za 30 mrt 2024 08:30 - 09:00

Contact & Info

reiger-wit-80Pastoor Clercxstraat 17

5465 RD Zijtaart

 

contactformulier

 

 facebook