reiger-wit-50NIEUWS

De vlooienmarkt komt er weer aan op zondag 21 mei 2023!

Ruim je zolder op, haal de schuren leeg en zorg dat alle mooie nog te gebruiken vlooien klaar staan om opgehaald te worden.
Ook dit jaar organiseert CV De Reigers een gezellige vlooienmarkt. Bekend en berucht in heel de regio omdat vaak het mooiste waar te vinden is in Seitert!
Om ook dit jaar weer mooie spullen te kunnen verkopen vragen we jullie om weer op te gaan ruimen. Natuurlijk willen we geen zooi, alleen maar mooi! Dus vragen we jullie goed verkoopbare spullen, welke een tweede ronde mee kunnen, klaar te zetten en aan te bieden tijdens de ophaaldagen.
Natuurlijk willen we zo veel mogelijk verkopen en zo min mogelijk afvoeren. De opbrengst komt geheel ten goede van de organisatie van alle carnavalsactiviteiten in Seitert. Houdt bij het opruimen in gedachten dat het afvoeren van alle niet verkochte spullen voor rekening van de CV komen.
Graag willen we op voorhand al aangeven dat we dus geen kapotte, versleten en onbruikbare spullen ophalen. Maar ook geen: TV’S, koelkasten, diepvriezers, betontegels, betonramen, WC-potten (hoe schoon ze ook zijn), wastafels, CD’s en Videobanden, bankstellen, matrassen en geen stoffen fauteuils.
We vragen jullie de spullen goed verpakt aan te bieden. Denk hierbij aan stevige dozen, maar ook bijvoorbeeld de schoenen en schaatsen aan elkaar geknoopt of samen verpakt.
Wij, CV de Reigers, hebben weer gruwelijk veel zin in een mooie vlooienmarkt en vinden het fijn dat we bij jullie weer spullen mogen komen ophalen. De routes volgen in het volgend Zijtaarts Belang.
Zet de spullen op de ophaaldagen niet aan de weg. De ophalers welke bij jullie huis-aan-huis zullen aanbellen, zijn allemaal lid van CV de Reigers.

Agenda

juli
27

za 27 juli 2024 08:30 - 09:00

aug
31

za 31 aug 2024 08:30 - 09:00

Contact & Info

reiger-wit-80Pastoor Clercxstraat 17

5465 RD Zijtaart

 

contactformulier

 

 facebook