reiger-wit-50NIEUWS

Nieuwe jeugdheersers Reigerland

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Na een prachtige avond op het 11-11 bal was het de beurt aan onze jeugd om er een gezellige carnavalsmiddag van te maken in het dorpshuis.
Dit jaar geen spelletjes maar een loting om te bepalen wie de jeugdheersers van Reigerland zouden worden. Maar voor die loting begon vond eerst ‘’De grote Reigershow’’ plaats.
Jill Barten toonde haar zang- en pianokunsten aan het publiek en liet de zaal even helemaal stil worden. Wat een talent én wat knap om helemaal live op het podium te zingen. Daarna was het de beurt aan de LOLgirls. Tessa, Jinte, Sanne en Skye dansten op het nummer Modeshow de sterren van de hemel waarna een oorverdovend applaus voor hen volgde.
Tussendoor keken we naar optredens van onze eigen Masked Singers. Vier bekende Zijtaartse personen doken in de kledij van een koe, een aap, een brandweerman en een leeuw. Door vragen te stellen kwamen de kinderen uit Zijtaart achter de identiteit van de personen in het pak.
Hans vd Laar, Jeroen Bosch, Teun vd Heijden & Amy van Asseldonk nogmaals bedankt voor jullie inzet en geweldige optreden.
Na een spannende loting sprong het nieuwe viertal daarna door het witte doek om zich te onthullen aan het publiek! Jeugdprins Jens, Jeugdprinses Madelon, Adjudant Guus, Adjudante Britt en Nar Mees gaan er samen met de jeugdraad bestaande uit Bente, Esmee, Fenne, Filip, Floor, Guus, Hanne, Jesse, Loek, Luuk, Lynn, Robin, Tess, Thijs & Tren een geweldige carnaval van maken. Te beginnen met hun eigen receptie op zaterdag 19 november in het dorpshuis. Graag tot dan!

Agenda

juli
27

za 27 juli 2024 08:30 - 09:00

aug
31

za 31 aug 2024 08:30 - 09:00

Contact & Info

reiger-wit-80Pastoor Clercxstraat 17

5465 RD Zijtaart

 

contactformulier

 

 facebook