reiger-wit-50NIEUWS

Optocht

Jawel reigers en reigerinnekes, de laatste loodjes wegen natuurlijk het zwaarst, maar het zijn ook meteen de mooiste avonden; een gezellige aanloop naar de carnaval. Nog even en dan kan het feest weer losbarsten.
Wordt de optocht weer net zo mooi als vorig jaar, of gaan we enkele vaste deelnemers, die dit jaar niet mee doen, echt missen??
Laat familie, vrienden en kennissen weten dat er een prachtige optocht door de straten van Zijtaart zal trekken, want met 798 deelnemers is er ook dit jaar weer een groot tekort aan eigen publiek. Om een goed plekje te kunnen vinden naast de route, is het natuurlijk wel fijn om de route te kennen:

DE ROUTE/HET EINDPUNT
De start van de optocht is zaterdag om 13.11 uur ter hoogte van Gebr. Van Lankvelt, Zondveldstraat 10a. De route is: Zondveldstraat – Past. Clercxstraat– Reibroekstraat – Keslaerstraat - Kapt. S. Klapwijkstraat – Past. Clercxstraat. Het eindpunt is aan het einde van de Pastoor Clercxstraat (ter hoogte van de Reibroekstraat). Eerder stoppen heeft gevolgen voor de prijs; het eindpunt is dan immers niet bereikt.

VERSIERDE GEVELS
Al jaren kunnen we rekenen op prachtig versierde gevels op de route van de optocht. Ook dit jaar hopen we dat iedereen weer hun gevel versiert. Het geeft de hele optocht een nog feestelijkere tint en het is tevens een waardering voor de deelnemers die vaak al maanden hebben gebouwd of gewerkt aan hun creatie.

AFSLUITING ROUTE VOOR HET VERKEER
Heeft u familie en/of kennissen, nodig deze dan uit om te komen kijken.
Hou er wel rekening mee dat de route vanaf 13.00 uur kan worden afgesloten voor het verkeer. Ter hoogte van Gebr. Van Lankvelt is de weg al vanaf 12.00 uur afgesloten.

PRIJSUITREIKING
De prijsuitreiking is in het klooster en begint dit jaar om 18.00 uur! De eindtijd van de prijsuitreiking proberen we op 20 uur te houden.
Vanaf 15 uur zal het Klooster geopend zijn, waar mensen van CV de Reigers voor u klaarstaan, zodat u gezellig een drankje kunt drinken en na kunt praten over de optocht.
Hier vind je alle startnummers en onderwerpen die meedoen.
Na afloop van de prijsuitreiking is er nog een afterparty voor degenen die willen, waarbij onze prins het goede voorbeeld gaat geven: Ziet um goed te rake !!

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden

Contact & Info

reiger-wit-80Pastoor Clercxstraat 34

5465 RH Zijtaart

 

contactformulier

 

 facebook