reiger-wit-50NIEUWS

Inschrijven Optocht Reigerland

Nog maar een paar weken en het is weer carnaval!

Op zaterdag 22 februari trekt de sk├┤nste optocht van de regio weer door het prachtige Reigerland.
Wil je graag deelnemen aan onze optocht, dan kun je je hiervoor inschrijven op vrijdag 7 februari 2020, tussen 19.00 en 21.30 uur bij Eethuis de Reiger in Zijtaart.
Net als vorig jaar gaan we er weer een gezellige avond van maken.
Alle buitendorpse deelnemers dienen zich op deze avond in te schrijven, zodat keuring van de creatie op zaterdag 8 februari kan plaatsvinden. Wegens een beperkt aantal beschikbare plaatsen kunnen we niet alle inschrijvingen toelaten en is inschrijving voor buitendorpse deelnemers op 8 februari verplicht.
Als je de formulieren voor de optocht alvast in wilt vullen is dat mogelijk; Hier kun je het inschrijfformulier, het reglement voor de optocht en de chauffeursverklaring downloaden zodat jullie die alvast in kunnen vullen. De formulieren dienen wel persoonlijk afgegeven te worden op de inschrijfavond.
Het inschrijven voor de Optocht in Veghel kunnen wij weer voor jullie verzorgen. Hiervoor is het van belang je op deze inschrijfavond opgeeft en aangeeft dat je in Veghel mee wilt doen.
De Optochtcommissie van Kuussegat wil m.b.t. de wagenbouwers ook meteen de chauffeursverklaringen ontvangen. Voor de Zijtaartse wagens die ook mee willen doen in Veghel, vragen we om deze gegevens op de vrijdagavond zo volledig mogelijk aan te leveren.

De optochtcommissie zou het sowieso fijn vinden dat iedereen zich op deze avond opgeeft, zodat de optochtcommissie voldoende tijd heeft om alles goed te regelen.
We hopen dat iedereen die mee wil doen komt inschrijven, want op de inschrijfavond zien vele deelnemers um al goed te rake!
Lukt dat niet dan kun je je nog tot en met vrijdag 15 februari opgeven bij Mieke van Boxmeer, Krijtenburg 19, dit kan dagelijks tussen 18.00 en 19.00 uur.
De buitendorpse deelnemers kunnen zich uitsluitend op de inschrijfavond inschrijven. Zijn er nog vragen, dan kun je deze stellen via dit formulier

 

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden

Contact & Info

reiger-wit-80Pastoor Clercxstraat 34

5465 RH Zijtaart

 

contactformulier

 

 facebook