reiger-wit-50NIEUWS

Orde van Verdiensten

Op vrijdag 1 maart hebben we Ad van Nunen de Orde van Verdiensten opgespeld. Hieronder vind je de woorden die Harm van de Ven tot hem sprak.
Ook vanavond reiken we de orde van verdiensten uit. Vanavond is het een man met een enorm netwerk. Hij legt connecties en hij is een echte verbinder. Ik denk dat iedereen die hier binnen zit hem kent. Als oud hoofd van de school, maar in het bijzonder door alle activiteiten die hij uitvoert hier in het dorp, voor de bewoners van Zijtaart.
Laten we hem naar boven halen. Ad van Nunen en neem je steun en toe verlaat mee naar boven. Want waar zou je zijn zonder goede achterban.
Ad, waar zullen we beginnen? Misschien meteen hier in het dorpshuis? Dit is één van de ontwikkelingen waar je je steen aan hebt bij gedragen. Gedurende de tijd dat je in de dorpsraad hebt gezeten. 22 jaar maar liefst, waarvan 9 jaar als voorzitter. In die jaren heb je veel ontwikkelingen zien passeren in en rondom het dorp.
En met de ontwikkelingen ben je nog altijd bezig. Bijvoorbeeld de ontwikkelingen van de N279, iets wat een flinke impact heeft op ons mooie Zijtaart. Bij de werkgroep “Geen omleiding N279 bij Zijtaart” ben je actief als secretaris.
Even een kaarsje aansteken in de Mariakapel, ook dat is mogelijk mede door jou. En ook hierdoor verbind je mensen met elkaar. De een steekt vluchtig een kaarsje aan, de ander schrijft een wens of een boodschap in het boek, een moment van stilte, maar ook een gezellig samen zijn op het bankje buiten de kapel.
Ad, wij zien je regelmatig hier in het dorpshuis, vandaag zou je hier eigenlijk niet zijn. Wat wij inmiddels dus ook over je te weten zijn gekomen is dat je vandaag jarig bent.
Björn, zet jij hem even in? Lang zal hij leven….
Wat is er nou mooier om toegezongen te worden door ruim 250 personen op je eigen verjaardag?
Ad, wij willen je dubbel feliciteren en in het bijzonder bedanken voor jouw inzet voor ons mooie Zijtaart. En we willen je graag de orde van verdienste uitreiken.

Agenda

aug
31

za 31 aug 2019 09:00 - 12:00

sept
7

za 07 sept 2019 00:00 - 23:30

Contact & Info

reiger-wit-80Pastoor Clercxstraat 34

5465 RH Zijtaart

06 28270583

contactformulier

 

 facebook