reiger-wit-50NIEUWS

Geweldige optocht Reigerland

Ondanks het bewolkte weer was de optocht er weer één waar we in het Reigerland trots op mogen zijn! Langs de gehele route was het erg druk met publiek, dat van heinde en verre jaarlijks naar Reigerland komt. Ook dit jaar hebben wij het publiek weer een erg mooie optocht kunnen voorschotelen, met een grote variëteit aan deelnemers. Zonder grote gaten trok de stoet dit jaar langzaam door de straten, waardoor de deelnemers het publiek goed hebben kunnen vermaken.
Van kinderen individueel tot grote wagens; alles was weer tot in de puntjes verzorgd en van hoge kwaliteit. Ondanks dat enkele groepen te maken hadden met wat technische problemen, hebben zij allen de optocht helemaal uit kunnen rijden. Voor Prins Ton was het zien van de optocht tijdens het defilé een nieuwe ervaring: Van boven op de prinsenwagen ziet de optocht er nóg mooier uit.
De prijsuitreiking was net als andere jaren weer één groot feest, waarbij alle deelnemers de waardering kregen die ze zo dik verdienen. Iedereen die in Reigerland mee doet wint een prijs en krijgt voor de prestatie ook een beker. Kortom de 53ste optocht van Reigerland was in alle opzichten geslaagd en we kijken alweer uit naar de optocht van volgend jaar.
Bent u benieuwd naar de uitslag, klik dan hier, wil je alles nog eens bekijken, klik dan hier.

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden

Contact & Info

reiger-wit-80Pastoor Clercxstraat 34

5465 RH Zijtaart

 

contactformulier

 

 facebook