reiger-wit-50NIEUWS

Inschrijven Optocht Reigerland

Nog maar een paar weken en het is weer carnaval!
Op zaterdag 2 maart trekt de skônsten optocht van de regio weer door het prachtige Reigerland. Wil je graag deelnemen aan onze optocht, dan kun je je hiervoor inschrijven op vrijdag 15 februari tussen 19.00 -21.30 uur bij Eethuis de Reiger in Zijtaart. Net als vorig jaar gaan we er weer een gezellige inschrijfavond van maken. Alle buitendorpse deelnemers dienen zich op deze avond in te schrijven, zodat keuring van de creaties op zaterdag 16 februari kan plaatsvinden. Wegens een beperkt aantal beschikbare plaatsen kunnen we niet alle inschrijvingen toelaten en is inschrijving voor buitendorpse deelnemers op 15 februari verplicht. Als je de formulieren voor de optocht alvast wilt invullen, dan kun je ze downloaden.  Hier vind je het inschrijfformulier, hier het reglement voor de optocht en hier de chauffeursverklaring. De formulieren dienen wel persoonlijk afgegeven te worden op de inschrijfavond. Het inschrijven voor de optocht in Veghel kunnen wij weer voor jullie verzorgen. Hiervoor is het van belang dat je je op deze inschrijfavond opgeeft en dat je aangeeft dat je in Veghel mee wilt doen. De optochtcommissie van Kuussegat wil m.b.t. de wagenbouwers ook meteen de chauffeursverklaringen ontvangen. Aan de Zijtaartse wagens die ook mee willen doen in Veghel vragen we om deze gegevens op de vrijdagavond zo volledig mogelijk aan te leveren.
De optochtcommissie zou het sowieso fijn vinden als iedereen zich op deze avond opgeeft, zodat we voldoende tijd hebben om alles goed te regelen.
We hopen dat iedereen die mee wil doen zich op deze avond komt inschrijven, want Kneup ut in oew orre, gefist zal d'r worre!
Lukt dat niet dan kun je je nog tot en met vrijdag 22 februari opgeven bij Mieke van Boxmeer, Krijtenburg 19. Dit kan dagelijks tussen 18.00 en 19.00 uur.   De buitendorpse deelnemers kunnen zich uitsluitend op de inschrijfavond inschrijven. Zijn er nog vragen, dan kun je deze stellen via het contactformulier.

Agenda

aug
31

za 31 aug 2019 09:00 - 12:00

sept
7

za 07 sept 2019 00:00 - 23:30

Contact & Info

reiger-wit-80Pastoor Clercxstraat 34

5465 RH Zijtaart

06 28270583

contactformulier

 

 facebook