reiger-wit-50NIEUWS

Pronkzittingen Fantastisch

Afgelopen weekend mochten we weer getuige zijn van een paar fantastische pronkzittingen vol zang, dans en cabaret.
Na de huishoudelijke mededelingen, die door de pronkzittingscommissie als circusdirecteur en twee clowntjes op ludieke wijze gebracht werd, werd het circus spectaculair geopend door de slagwerkgroep. Ze waren met 11 man dus dat beloofde wat!!
Na het welkomstwoord van prins Ton d'n Twidde, kon Wiljan beginnen aan de presentatie van de circusvoorstelling, wat hem weer goed afging!
De dansmariekes waren vanzelfsprekend ook van de partij en naast de gardedans verzorgden zij wederom een geweldige showdans. Met spoken, heksen, skeletten en enge poppen, begeleid door stoere muziek, was het prachtig om te zien. De kleinsten stalen menig hart en de grootsten de show!!
De vier "Old Italien guys" wilden even uitrusten in de piste maar later bleken ze leniger te zijn dan men deed vermoeden; Een prachtig optreden!!!
Ook werd er weer schitterend live gezongen door Harten 4 en Stan en de trubbeltrutten. Harten 4 bezong het probleem van kapsalon "Hair Everywhere". De zaak heeft er last van dat mannen steeds kaler en kaler worden. Op komische wijze gebracht en prachtig meerstemmig gezongen!! Dit gold ook voor Stan en zijn dames. Zij kwamen met Marc Marie's zittingsweekend en brachten naast een grappige quiz, op vrijdag ook een mooie muzikale ode aan Phil en Mari en op zaterdag aan Jhonno en Floor.
De meiden van dansgroep Return lieten weer een prachtig optreden zien met hun ABBA-medley.
Meer as 11 maakte van de circustent een poppenkast en kreeg het publiek van de stoelen met tv-tunes uit vervlogen tijden. Met prachtige kostuums en een fraai decor zag het er schitterend uit.
De raad van 11 en bestuur waren op het piratenfestijn en kregen met heerlijke feestnummers de tent op zijn kop.
ZOT haalde muzikanten overal vandaan om een band te vormen voor niemand minder dan Tina Turner: Een mooi komisch optreden.
Uit Helmond kwam cabaretgroep "Tadaa". Zij lieten zien en horen hoe je met oude eenvoudige muziek zoals het Seiterts volkslied een hele zaal plat krijgt.
Boy Jansen uit Budel had een prachtige buut als stewardess van Schrobbelairlines.
De Boemelaars speelden op voortreffelijke wijze, zoals we van ze gewend zijn, de hele avond aan elkaar.
Wat ook geweldig was:  Het Publiek!! Artiesten kunnen niet zonder een enthousiast publiek!!
Licht en geluid was weer in goede handen bij MXD. Net zoals de schmink, dit werd weer gedaan door Hanny van Boxmeer en Agnes Hovens.
De kracht van het motto van prins Ton "kneup ut in oew orre, gefist zal er worre" was de hele avond voelbaar.
Aard en Stan van Hoof hebben alles weer mooi op de gevoelige plaat vastgelegd. De foto's van vrijdag kun je hier bekijken en die van zaterdag vind je hier.

Agenda

nov
10

wo 10 nov 2021 19:30 - 23:00

nov
12

vr 12 nov 2021 20:00 - 23:30

nov
13

za 13 nov 2021 13:30 - 17:00

nov
20

za 20 nov 2021 13:00 - 13:30

Contact & Info

reiger-wit-80Pastoor Clercxstraat 17

5465 RD Zijtaart

 

contactformulier

 

 facebook