reiger-wit-50NIEUWS

Pronkzittingen 2019

De elfde van de elfde ligt alweer een tijdje achter ons , de nieuwe heersers van De Reigers zijn bekend en de eerste drukke feestweekenden zijn voorbij.
Het nieuwe carnavals seizoen is echt begonnen, ook voor de pronkzittingcommissie . Wij zijn druk doende voor de pronkzittingen van 2019. Maar niet alleen wij, ook alle artiesten die mee doen zijn druk aan het oefenen, om er voor jullie weer twee prachtige avonden van te maken. Vele oude bekenden doen weer mee maar ook nieuwe gezichten en groepen zullen het podium betreden. Ook buitendorpse artiesten mogen niet ontbreken. Dit jaar komen Boy Jansen  en amusement groep TADAA uit Helmond u vermaken.
De pronkzittingen zijn op vrijdag 18 en zaterdag 19 januari 2019. De avonden beginnen om 19.30 uur en de zaal gaat om 18.30 uur open.
Wilt u op één van deze avonden aanwezig zijn? Dat kan!!
De kaartverkoop is op vrijdag 4 Januari van 19.00 tot 20.00 uur in het dorpshuis. (kaarten €12,50 per stuk. max. 8 kaarten per persoon). Mochten er na de voorverkoop nog kaarten over zijn, dan zijn deze te verkrijgen bij autocentrum Van der Heijden.
Wij wensen de artiesten heel veel succes en plezier met de voorbereidingen en "Kneup ut in oew orre, gefist zal d’r worre"!!

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden

Contact & Info

reiger-wit-80Pastoor Clercxstraat 34

5465 RH Zijtaart

 

contactformulier

 

 facebook