reiger-wit-50NIEUWS

Orde van Verdiensten

Elk jaar rijkt carnavalsvereniging de reigers de orde van verdiensten uit. Deze orde van verdiensten gaat naar persoon of naar personen die zich al jaren inzetten voor het leefbaar houden van ons dorp, die zich onopvallend inzetten voor het verenigingsleven die of zich verdienstelijk maken voor de medemens. De orde van verdienste 2018 word uitgereikt aan André Schepers. Hieronder de woorden die Mari Bekkers tot André en Nelleke sprak.
André, samen met jouw vrouw Nelleke woon je aan de Zondveldstraat 26 A. André, hier in Zijtaart en ik denk daarbuiten ook ben je wel bekend als de beheerder van het dorpshuis. Vele uren heb je er door gebracht; eerst in de molensteen en daarna hier in het dorpshuis. Je hebt vele mensen zien komen en gaan en je vrouw Nelleke heeft je veel geholpen.
Wij, als vereniging de Reigers hebben veel met jou gewerkt. 28 jaar lang en dat is een hele tijd. Drie voorzitters heb je meegemaakt; Theo van Asseldonk, Chris van de Ven en ik Mari Bekkers. Vroeger, in de Molensteen, ging het allemaal van zelf. Als we dan meerdere activiteiten hadden in een paar weken konden we in samenwerking met André veel laten hangen. Jij zei dan ook “ja dat komt wel goed”. Toen we naar dit prachtige dorpshuis verhuisden werd dat wel anders maar dat is ook te begrijpen. ‘s Zaterdagsmiddags ben je vaak niet te bereiken. Dan sla je graag een balletje op het tennispark. Door de week biljart je graag hier in het dorpshuis.
André, niet alleen wij als vereniging maar iedereen die bij jou hier in de “huiskamer van Seitert” (zo noemde André vaak het dorpshuis) kwam,  heeft altijd met veel plezier met jou samengewerkt. Je staat nooit voorop maar altijd op een gewone vrolijke wijze in contact met de vrijwilligers en de bezoekers, Hierbij kreeg je altijd een fijne ondersteuning van je vrouw Nelleke.
André, wij zijn trots op wat je allemaal doet en gedaan hebt voor de Zijtaartse gemeenschap en daarom verdien je het ook om de orde van verdiensten in ontvangst te nemen. André en Nelleke, namens de Reigers wil ik jullie bedanken voor jullie geweldige inzet en feliciteren met de orde van verdiensten.

Agenda

nov
10

wo 10 nov 2021 19:30 - 23:00

nov
12

vr 12 nov 2021 20:00 - 23:30

nov
13

za 13 nov 2021 13:30 - 17:00

nov
20

za 20 nov 2021 13:00 - 13:30

Contact & Info

reiger-wit-80Pastoor Clercxstraat 17

5465 RD Zijtaart

 

contactformulier

 

 facebook