reiger-wit-50NIEUWS

Want daar brandt nog licht….!

In bijna alle schuren en huizen brandt het licht nog tot ’s avonds laat. De laatste voorbereidingen voor de optocht worden getroffen. De laatste loodjes wegen natuurlijk ook het zwaarst, maar zijn een gezellige aanloop naar de carnaval. Nog even en dan kan het feest weer losbarsten. Het gaat dit jaar weer een prachtige optocht worden!!! Laat familie, vrienden en kennissen weten dat er een prachtige optocht door de straten van Zijtaart zal trekken, want met 619 deelnemers is er een groot tekort aan eigen publiek. Laat ze ook weten dat ze op tijd moeten komen om een goed plekje op te zoeken.

De route/het eindpunt
De start van de optocht is zaterdag om 13.30 uur ter hoogte van Gebr. v Lankvelt, Zondveldstraat 10a. De route is: Zondveldstraat – Past. Clercxstraat– Reibroekstraat – Keslaerstraat - Kapt. S. Klapwijkstraat – Past. Clercxstraat. Het eindpunt is aan het einde van de Pastoor Clercxstraat (ter hoogte van de Reibroekstraat). Eerder stoppen heeft gevolgen voor de prijs; het eindpunt is dan immers niet bereikt.

Versierde gevels
Al jaren kunnen we rekenen op prachtig versierde gevel. Ook dit jaar hopen we dat de bewoners langs de route hun gevel weer willen versieren. Het geeft de hele optocht een nog feestelijker tint en het is tevens een waardering voor de deelnemers die vaak al maanden hebben gebouwd of gewerkt aan hun creatie.

Afsluiting route voor het verkeer
Heeft u familie en/of kennissen, nodig deze dan uit om te komen kijken. Hou er wel rekening mee dat de route vanaf 13.30 uur kan worden afgesloten voor het verkeer. Ter hoogte van Gebr. v Lankvelt is de weg al vanaf 12.00 uur afgesloten.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking is in het klooster en begint om 17.30 uur! Vorig jaar is dit door omstandigheden helaas wat later geworden, maar dit jaar starten we om 17.30 uur!!
Vanaf 15.00 uur zal het Klooster geopend zijn, waar mensen van CV de Reigers voor u klaarstaan, zodat u gezellig een drankje kunt drinken en kunt napraten over de optocht.
Hier vind je alle startnummers en onderwerpen die meedoen aan de optocht
Na afloop van de prijsuitreiking is er nog een afterparty voor degenen die willen, want

d’r bij zen is mee make!!!

Tot a.s. zaterdag,
De optochtcommissie

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden

Contact & Info

reiger-wit-80Pastoor Clercxstraat 34

5465 RH Zijtaart

 

contactformulier

 

 facebook