reiger-wit-50NIEUWS

Feestelijke pronkzittingen

Afgelopen weekend was het weer feest in ons dorpshuis het Klooster. Twee avonden een volle zaal mensen die genoten van prachtige optredens van verschillende artiesten! Het begon al met de huishoudelijke mededelingen die op komische wijze gebracht  werden door de bemanning van ReigAir.De opening werd verzorgd door dansgroep Return met mooie zang van Milou v Asseldonk. Alle dansmariekegroepen lieten op beide avonden hun gardedansen zien en brachten weer een schitterende showdans met als thema "China". Samurai's, draken, geisha's alles kwam voorbij in weer heel mooie zelfgemaakte kleding, waarbij de kleinsten vertederden door tussendoor gewoon naar de rand van het podium te lopen om even gezellig naar papa en mama in de zaal te zwaaien.
De buitendorpse tonpraters Marco van Leuken als bokser Regilio Tureluurs en Rob Scheepers als Theo van de Thuiszorg, zorgden voor menig lachsalvo in de zaal. Dansgroep Return keerde nog een keer terug op de planken met een prachtige Afrikadans! Met mooie muziek en dansend verlieten zij in stijl weer het podium.
Cabaret en live zang werd heel mooi gebracht door "nog ééntje dan & friends" bestaande uit de reigers Suzanne en Stan en de trubbeltrutten Wilma en Gonnie uit Keldonk. Het werd één van de hoogtepunten van de avond. De zaal kon meevliegen met een vlucht van ReigAir bestuurd door drie piloten, Matheus, Kapteun en de automatische. Zij werden bijgestaan door drie stewardessen en een vrouwelijke purser of was het een mannelijke stewardess? Zij wisten met spitsvondige woordspelingen het publiek te vermaken!!
ZOT vroeg zich af "WAT ALS" ze een tv-presentator, Peter Koelewijn, Luv zangeres of DJ zouden zijn, in plaats van kastelein, aannemer, timmerman, schilder, architect of garagehouder. Ook hier werd op verdienstelijke wijze live gezongen door Toon Verbruggen. De slagwerkgroep was ook weer van de partij en bracht als "new kids" een prachtige happy hardcore-medley!! Echt mooi jonguh!!!
De Raad van Elluf en bestuur gingen op receptie en brachten op ludieke wijze de zaak aan het "schijten" zonder daar verder "gezeik" mee te krijgen. Meer as Elluf kreeg de zaal net voor de finale  helemaal los in een echte Amsterdamse kroeg met heerlijke meezingers als "Manuela", "Geef mij maar Amsterdam" en "Omdat ie zo mooi is". Er ontstond op beide avonden een lange polonaise door het hele dorpshuis!!
In de finale keek prins Ronald tevreden terug op twee fantastische zittingen en bedankte hij alle artiesten en alle anderen die dit evenement mogelijk gemaakt hebben! Tot slot zong hij nog zijn vrolijke lijflied begeleid door de Boemelaars olv Björn van der Heijden die de hele avond perfect muzikaal opluisterden!
Alle artiesten werden professioneel geschminkt door Agnes Hovens en Hanny van Boxmeer en MXD-RENT tekende weer voor het verzorgen van het geluid en een prachtige lichtshow tijdens de optredens. De afterparty kon beginnen en werd van muziek voorzien door DJ Gijs. Hij liet de aanwezige prinsen uit de regio gezamenlijk het podium betreden. Zij maakten  dankbaar van de gelegenheid gebruik en brachten nog wat lijfliederen ten gehore!
Alles werd weer vakkundig aan elkaar gepraat door Wiljan van Hoof en zijn broer Aard heeft weer alles op de gevoelige plaat vastgelegd!
Er zitten weer mooie plaatjes bij die u kunt bekijken op deze site.
Als u niet geweest bent zult u bij het zien van deze foto's zeker denken, volgend jaar ga ik ook want...........D'R BIJ ZEN IS MEE MAKE!!!!!!!

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden

Contact & Info

reiger-wit-80Pastoor Clercxstraat 34

5465 RH Zijtaart

 

contactformulier

 

 facebook