reiger-wit-50NIEUWS

Prins Ronald d'n Urste regeert over De Reigers

In een overvolle gymzaal van het Dorpshuis in Zijtaart is vrijdagavond Ronald van Eert onthuld als Prins Ronald d’n Urste van De Reigers.

Prins Ronald d’n Urste is 28 jaar en werkzaam als werkvoorbereider en tekenaar bij installatiebedrijf Voss in Sint-Oedenrode. Ronald woont op de Bresser in Zijtaart. Voetbal is zijn grootste hobby. Hij speelt als verdediger in het eerste van VOW daarnaast is hij trainer/coach van de jongens onder 19. Tevens is de prins actief met de organisatie van diverse toernooien en clubactiviteiten bij VOW. Ondanks deze drukte heeft hij ook nog tijd om samen met zijn vriendengroep De Dupkes de mooiste Carnavalswagens te bouwen, waar ze al veel eerste prijzen mee gewonnen hebben in de regio. Ilse Tielemans is de vriendin van Ronald Zij komt uit het Zandhazenrijk. Ilse is 24 jaar oud en volgt een opleiding Pedagogisch Management Kinderopvang aan de Fontys Hogeschool te ’s-Hertogenbosch.

Adjudant van de Prins is Mark van de Ven (34). Mark runt zijn eigen schildersbedrijf in Zijtaart en kent de klappen van de zweep. Hij was al eens Prins in 2015. Mark en zijn vrouw Ingrid hebben een dochter Liz.

Hun motto tijdens het Carnaval is: “D’r bij zen is mee make!”

Op zondag 26 november is er gelegenheid om Prins Ronald d’n Urste en Adjudant Mark, de dames Ilse en Ingrid te feliciteren op hun receptie die wordt gehouden in het Dorpshuis te Zijtaart van 10:44- tot 16:33 uur.

Agenda

Geen gebeurtenissen gevonden

Contact & Info

reiger-wit-80Pastoor Clercxstraat 34

5465 RH Zijtaart

 

contactformulier

 

 facebook